e-albania.al - e-Albania

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of e-albania.al

e-albaniae-albania portalie-albania/al
e-albania hyre-albania dhuroe-albania login
e-albania radioe-albania travele-albania kontakt
e-albania sherbimee-albania certifikatae-albania regjistrohu
e-albania sherbime osheee-albania portali onlinee-albania - biznesi

Load more


Top URL related to e-albania.al

1. Text link: Albania - Wikipedia

Domain: en.wikipedia.org

Link: https://en.wikipedia.org/wiki/Albania

Description: The term Albania is the medieval Latin name of the country. It may be derived from the Illyrian tribe of Albani (Albanian: Albanët) recorded by Ptolemy, the geographer and astronomer from Alexandria, who drafted a map in 150 AD, which shows the city of Albanopolis located northeast of the city of Durrës. The term may have a continuation in the name of a medieval settlement called Albanon or ...

2. Text link: e-Albania

Domain: e-albania.al

Link: https://e-albania.al/

Description: Duke Ju kërkuar ndjesë për ndërprerjen e ofrimit të shërbimeve. Ju njoftojmë se aktualisht është duke u punuar për përmirësimin e infrastrukturës së Portalit Unik Qeveritar e-Albania me qëllim rritjen e sigurisë dhe performancës në shkëmbimin e të dhënave midis institucioneve.

3. Text link: Regjistrimi dhe hyrja në portalin qeveritar e-albania

Domain: www.youtube.com

Link: https://www.youtube.com/watch?v=YwAsxRR4504

Description: Videoja tregon se si mund të bëni regjstrimin e llogarisë suaj dhe si të hyni pas regjistrimit ne portal.

4. Text link: Portali U-Albania

Domain: ualbania.al

Link: https://ualbania.al/

Description: University Albania është portali që do të përfshijë të gjitha informacionet dhe sherbimet rreth universiteteve. Adresa: Rruga e Durrësit Nr.23 Tiranë, Shqipëri ALB-1001-TIRANA

5. Text link: E-Albania - Home | Facebook

Domain: www.facebook.com

Link: https://www.facebook.com/ealbania

Description: E-Albania, Tirana, Albania. 28K likes. Portali unik qeveritar është pjesa qendrore e një bashkimi solid të qeverisë në aspektin e shërbimeve elektronike...

6. Text link: Regjistrimi dhe Hyrja ne ​portalin e-Albania.al​

Domain: www.youtube.com

Link: https://www.youtube.com/watch?v=sJD_B6oXaSc

Description: Si te regjistroheni ne portal. Si te logoheni ne portal. Ky video tutorial i vjen ne ndihme te maturante shqipetare

7. Text link: Sign in - Google Accounts

Domain: plus.google.com

Link: https://plus.google.com/+EAlbania-EAlbania

Description: Sign in - Google Accounts

8. Text link: logini - e-Albania

Domain: e-albania.info

Link: https://e-albania.info/eAlbania_New1

Description: Ju nuk mund të rikuperoni llogarinë tuaj në këtë moment. Përgjigjet tuaja ishin të pasakta ose ju nuk keni aktivizuar shërbimet e sigurisë !

9. Text link: Check e-albania.al's SEO - WooRank.com

Domain: www.woorank.com

Link: https://www.woorank.com/en/www/e-albania.al

Description: The meta description for e-albania.al is missing. Meta descriptions allow you to influence how your web pages are described and displayed in search results.

10. Text link: Regjistrohu në portalin E-Albania by Kostika Kapedani on Prezi

Domain: prezi.com

Link: https://prezi.com/2lvl989mmjos/regjistrohu-ne-portalin-e-albania/

Description: Regjistrohu në portalin E-Albania Pas regjistrimit ju mund të përfitoni midis të tjerash edhe Shërbimin e Maturës Shtetërore Pasi je regjistruar në E-Albania, Përfito shërbimin e MSH 2017 Suksese Kujdes Hyrjen e realizon me ID e kartës së identitetit Mos Haro Fjalëkalimin që

Load more


iKeyword Traffic Ranks of e-albania.al
Owner:
Popular link:
Title link:
RANK:
Country code:
Country name:
Rank on country:
Host:
IP:134.0.39.39
Ref link:Please click here to continue using Alexa: www.alexa.com/blocker?tag=apUgYivvvjxfxvxUj=0000000000000&ref=data.alexa.com/
Domains same extension :al