Results for keyword: fsdksh faqja kryesore regjistri

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of fsdksh faqja kryesore regjistri

fsdksh faqja kryesore regjistri elektronik

Load more

Top URL related to fsdksh faqja kryesore regjistri

1. Text link: Faqja kryesore - Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të ...

Domain: www.fsdksh.com.al

Link: https://www.fsdksh.com.al/

Description: Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr. 8, Tiranë Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953

2. Text link: Login

Domain: regjistri.fsdksh.com.al

Link: https://regjistri.fsdksh.com.al/ahis/faces/Login.jsf

Description: Skip to main content : Regjistri … * Përdoruesi Përdoruesi * Fjalëkalimi

3. Text link: Rreth FSDKSH - Faqja kryesore

Domain: www.fsdksh.com.al

Link: https://www.fsdksh.com.al/fsdksh

Description: Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 14, pika 1,24, pika 1, shkronja “b”, e 41 të ligjit nr.10383, datë 24.2.2011 “Për sigurimin e detyrueshëm të kujdesit shëndetësor në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Shëndetësisë, Këshilli i Ministrave

4. Text link: Regjistri Online

Domain: www.regjistrionline.com

Link: https://www.regjistrionline.com/

Description: Regjistri Online eshte nje sherbim e-learning per kurse dhe leksione online per me teper vizito www.alpha-school.net.

5. Text link: Fsdksh Login | Login Step

Domain: www.loginstep.co

Link: https://www.loginstep.co/fsdksh-login/

Description: fsdksh.com.al – Faqja kryesore – Fondi i Sigurimit të … “Aksesi universal në shërbime dhe mjekësia e familjes: Sëmundjet kronike në fokus” Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, përveç se shpëton jetë, sjell edhe përfitim…

6. Text link: Faqe Kryesore - Balkanweb.com - News24

Domain: www.balkanweb.com

Link: https://www.balkanweb.com/

Description: Balkanweb, is the first interactive site about balkan region. The most clicked web in Albania. BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale.

7. Text link: Ministria e Shendetesise-faqe informative: Regjistri ...

Domain: ministriashendetesise.blogspot.com

Link: https://ministriashendetesise.blogspot.com/2013/01/regjistri-elektronik-isksh-vizitat-me.html

Description: Drejtoresha e ISKSH-së, Elvana Hana thotë se procesi është drejt përfundimit. Nëpërmjet këtij regjistri mjekët e familjes, por edhe të gjithë specialistët e shëndetësisë do ta kenë më të lehtë të evidentojnë sëmundshmërinë e popullatës.

8. Text link: Isksh Com Al Login

Domain: loginee.de

Link: https://loginee.de/i-login/isksh-com-al-login.html

Description: This domain is 0 years old. fsdksh.com.al opened on 1.10.2019 and this domain is 0 month old We see that fsdksh.com.al is not using Google Adsense to monetize and , 1607084 Alexa Rank and Country rank shows us how good and useful this site is.

9. Text link: Isksh Com Al Login - Easy Access to Your Account

Domain: loginaz.com

Link: https://loginaz.com/i-logins/isksh-com-al-login.html

Description: fsdksh.com.al has registered on 2019-10-01 and has updated on 2019-10-01 and will expire on 2019-10-01. This domain is 0 years old. fsdksh.com.al opened on 1.10.2019 and this domain is 0 month old We see that fsdksh.com.al is not using Google Adsense to monetize and , 1607084 Alexa Rank and Country rank shows us how good and useful this site is.

10. Text link: Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor ...

Domain: www.facebook.com

Link: https://www.facebook.com/pages/Fondi-i-Sigurimit-t%C3%AB-Detyruesh%C3%ABm-t%C3%AB-Kujdesit-Sh%C3%ABndet%C3%ABsor/685881888174632

Description: Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor. 11,100 likes · 552 talking about this · 6 were here. FONDI është institucioni i vetëm publik që financon shërbimet shëndetësore, në përputhje...

Load more (10)