Results for keyword: fsdksh kontrata

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of fsdksh kontrata

kontratakontrata vjetorekontrata mujore
kontrata kolektive arsimitkontrata kolektive e arsimit 2017kontratak
kontratatkontrata kolektivekontrata tpg
kontrata albikontrata faunakontrata pune
kontrata kornizekontratat 2020kontrata qeraje
kontrata shtimekontratat lizingkontrata anglisht
kontrata kolektive 2016kontrata kolektive kosovekontrata e qeras
kontrata e pengutkontrata e puneskontrata kolektive e punes
kontrata kolektive e kosoveskontrata kolektive e arsimit 2014

Load more

Top URL related to fsdksh kontrata

1. Text link: fsdksh.com.al - Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të ...

Domain: www.fsdksh.com.al

Link: https://www.fsdksh.com.al/

Description: Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Adresa: Rruga "Sami Frasheri", nr. 8, Tiranë Tel: +35542232815 | Fax: +35542274953

2. Text link: KONTRATAT ME SPITALET - fsdksh.com.al

Domain: www.fsdksh.com.al

Link: https://www.fsdksh.com.al/spitalet

Description: Kontrata FSDKSH - Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza", Tiranë - 2020. Kontrata Drejtori Rajonale e Fondit - Spitali Rajonal/Bashkiak - 2020. Kontrata FSDKSH - Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik - 2020. Kontrata Drejtori Rajonale e Fondit - Spitali Rajonal Durrës - 2020. Kontrata FSDKSH - Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi ...

3. Text link: FSDKSH, gati draft-kontrata për farmacitë që tregtojnë ...

Domain: www.farmacist33.al

Link: http://www.farmacist33.al/cont/shendetesi/lajm/29944/fsdksh-gati-draftkontrata-farmacite-tregtojne-barna-rimbursueshme.aspx

Description: FSDKSH, gati draft-kontrata për farmacitë që tregtojnë barna të rimbursueshme, pritet konsultimi me farmacistët . tags: FSDKSH. Artikuj lidhur. 25-06-2019 | Tregu farmaceutik rrezikon furnizimin me barna. Importuesit dhe distributorët nuk pranojnë të firmosin kontratë me FSDKSH-në ...

4. Text link: Farmacistët kundër kontratës së FSDKSH dhe listës së ...

Domain: balkanweb.com

Link: https://balkanweb.com/farmacistet-peticion-kunder-kontrates-se-fsdksh-2018-dhe-listes-se-barnave-te-rimbursueshme/

Description: NGA ERJON SKENDAJ TIRANE– Farmacistët bëhen bashkë kundër shkeljeve të bëra në kontratën e re të FSDKSH dhe me listën e barnave të rimbursueshme. Të pranishëm në një takim të përbashkët, kanë qenë grupe farmacistësh përfaqësimi nga Shkodra nga Korça, Fieri, Durrësi, Vlora, Lushnja, dhe Berati. Para të pranishmëve, kreu i Urdhrit të Farmacistëve të …

5. Text link: Kontratat e reja me FSDKSH. Shefat e Shërbimeve në vështirësi

Domain: www.doktor33.al

Link: http://www.doktor33.al/cont/news/lajm/29963/kontratat-reja-fsdksh-shefat-sherbimeve-veshtiresi.aspx

Description: Burime nga FSDKSH sqarojnë se kjo u bë për të mos përqendruar shërbimin vetëm te disa persona. Ndër spitalet jopublike me të cilat ka kontratë FSDKSH dhe që përfitojnë fonde prej tij janë : ... Kontrata DSHSUKS - Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza", Tiranë 2016 .

6. Text link: Kontrata e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, reagon ...

Domain: javanews.al

Link: https://javanews.al/115975-2/

Description: Në përgjigje të aludimeve të deputetes Halimi, sqarojmë se kontrata në fjalë është lidhur pas një procedure prokurimi tender i hapur elektronik, e zhvilluar me shumë se një vit më parë nga FSDKSH-ja, më datë 22/12/2014, për mbështetjen e sistemit ekzistues të kontabilitetit dhe auditit te FSDKSH-së.

7. Text link: Kontratat e mjekëve. Pagat e bluzave të bardha për vitin ...

Domain: www.doktor33.al

Link: http://www.doktor33.al/cont/news/lajm/30219/kontratat-mjekeve-pagat-bluzave-bardha-vitin-.aspx

Description: Viti 2016 ka hyrë me një risi për bluzat e bardha, pasi tanimë jo vetëm shërbimi parësor por çdo bluzë e bardhë paguhet nga FSDKSH. Madje kjo ka bërë që në kontratat e mjekëve të vihet si kriter mos lejimi i punësimit të tyre në spitalet publike dhe ato jo publike paralelisht.

8. Text link: Report TV - Greva/ Kreu i FSDKSH: Kontrata e ka rregulluar ...

Domain: www.dailymotion.com

Link: https://www.dailymotion.com/video/x6jklra

Description: Lidhur me grevën e ndërmarrë sot nga farmacistët në mbarë vendin, kreu i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Eduart Ahmeti, gjatë një deklarate për mediat tha se palët janë duke biseduar dhe se janë pranë një marrëveshjeje.Sigurimi i barnave bëhet me qëllim që ato të jenë të sigurta për pacientët. Gjetëm dakordësi dhe mirëkuptim nga ...

9. Text link: Farmacistët kundër kontratës së FSDKSH dhe listës së ...

Domain: shqiptarja.com

Link: https://shqiptarja.com/lajm/farmacistet-kunder-kontrates-se-fsdksh-dhe-listes-se-barnave-protestojne-te-premten

Description: Farmacistët bëhen bashkë kundër shkeljeve të bëra në kontratën e re të FSDKSH dhe me listën e barnave të rimbursueshme. Të pranishëm në një takim të përbashkët, kanë qenë grupe farmacistësh përfaqësimi nga Shkodra nga Korça, Fieri, Durrësi, Vlora, Lushnja, dhe Berati.

10. Text link: Tregu farmaceutik rrezikon furnizimin me barna ...

Domain: www.farmacist33.al

Link: http://www.farmacist33.al/cont/farmaci/lajm/34042/tregu-farmaceutik-rrezikon-furnizimin-barna-importuesit-distributoret.aspx

Description: Ndaj, e shkruar e zeza në të bardhë, 16 shoqëri importuese dhe shpërndarëse paralajmërojnë FSDKSH-në se nuk lidhin kontrata për vitin 2019. Ato theksojnë se janë të gatshme të dakordësojnë me FSDKSH-në për hartimin e një kontrate në funksion të mbrojtjes së tregut farmaceutik nga fiktiviteti dhe zinxhiri joligjor i ...

Load more (10)