Results for keyword: kiskereskedelem

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of kiskereskedelem

kiskereskedelemkiskereskedelem

Load more

Top URL related to kiskereskedelem

1. Text link: Kiskereskedelem – Wikipédia

Domain: hu.wikipedia.org

Link: https://hu.wikipedia.org/wiki/Kiskereskedelem

Description: A kiskereskedelem üzlethálózat útján avagy bolti kereteken kívül (csomagküldő szolgálat stb.) nyújtja szolgáltatásait. A kiskereskedelem formái sokfélék, mint pl. áruház - önkiszolgáló, viszonylag nagy méret, számos termékcsoport, diszkontáruház illetve diszkontszaküzlet- korlátozott szolgáltatások, de alacsonyabb ...

2. Text link: * Kiskereskedelem - Gazdaság - Online Lexikon

Domain: www.mimi.hu

Link: https://www.mimi.hu/gazdasag/kiskereskedelem.html

Description: Kiskereskedelem A kiskereskedő a végső fogyasztó számára értékesítő vállalkozó.. Kiskereskedelem a fogyasztók közvetlen kiszolgálására létrejött kereskedelmi egységek tevékenységeinek összessége. A termékek gyártói számára jobban megéri a kiskereskedelmi csatornákra bízni az értékesítést (habár létezik személyes értékesítési mód is - demigrosz forma).

3. Text link: Kiskereskedelem - Gleeds

Domain: hu.gleeds.com

Link: https://hu.gleeds.com/sectors/retail/

Description: Kiskereskedelem Szakértelmünk elősegíti, hogy a lakossági fejlesztések megvalósuljanak. Tanácsadóink világszerte segítik a bérbeadókat és a fejlesztőket olyan vonzó, költséghatékony, fenntartható otthonok kialakításában, amelyet az emberek szívesen megvesznek vagy kibérelnek.

4. Text link: Központi Statisztikai Hivatal

Domain: www.ksh.hu

Link: https://www.ksh.hu/kiskereskedelem

Description: 8,7%-kal emelkedett a kiskereskedelmi üzletek forgalma, Kiskereskedelem, 2018. március (második becslés) 2018. márciusban a kiskereskedelmi üzletek forgalmának volumene a nyers adat szerint 8,7, naptárhatástól megtisztítva – főként a húsvéthatás miatt – 7,3%-kal haladta meg az előző év azonos időszakit.

5. Text link: Kiskereskedelem :: Ecolab Hungary

Domain: hu-hu.ecolab.com

Link: https://hu-hu.ecolab.com/piaci-jelenlet/kiskereskedelem.html

Description: Kiskereskedelem. Mivel az emberek életstílusa és szokásaik világszerte változóban vannak, a kiskereskedelmi üzlettípusok és kínálati formájuk mindenhol állandó nyomás alatt áll. A fogyasztók egyre igényessé válnak a minőséget, egészségességet és biztonságot illetően, különösen magasra helyezve a mércét abban a ...

6. Text link: Kiskereskedelem

Domain: www.ksh.hu

Link: https://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/kis/kis2004.html

Description: 2020. áprilisban: Az országos kiskereskedelmi üzlethálózat, valamint a csomagküldő és internetes kiskereskedelem forgalma folyó áron 910 milliárd forint volt.. Az országos kiskereskedelmi forgalom 53 %-a az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes üzletekben, 36 %-a a nem élelmiszer-kiskereskedelemben, 11 %-a az üzemanyagtöltő állomások üzemanyag-forgalmában ...

7. Text link: Kiskereskedelem. Már pótoljuk az elmaradt fogyasztást ...

Domain: azuzlet.hu

Link: https://azuzlet.hu/kiskereskedelem-mar-potoljuk-az-elmaradt-fogyasztast/

Description: Kiskereskedelem. Már pótoljuk az elmaradt fogyasztást. 2020. július 6. A következő hónapokban további javulás várható a kiskereskedelmi forgalomban, de a járványhelyzet előtti szint legkorábban az idei év végén, a jövő év elején érhető el - vélik elemzők.

8. Text link: Index - Gazdaság - A magyar élelmiszerláncok megint olcsón ...

Domain: index.hu

Link: https://index.hu/gazdasag/2020/04/07/koronavirus_kulonado_kiskereskedelem_deloitte/

Description: A magyar élelmiszerláncok megint olcsón megúszhatják a különadót - A Deloitte elemzése szerint a külföldi áruházláncok fizethetik majd be a különadó nagy részét.

9. Text link: Májusban 2,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelem ...

Domain: 444.hu

Link: https://444.hu/2020/07/06/majusban-21-szazalekkal-csokkent-a-kiskereskedelem-forgalma-tavalyhoz-kepest

Description: Az élelmiszer-kiskereskedelem 76 százalékát adó élelmiszer jellegű vegyes üzletek értékesítési volumene 3,3 százalékkal nőtt, az élelmiszer-, ital-, dohányáru-szaküzleteké 2,1 százalékkal csökkent. A nem élelmiszer-kiskereskedelem forgalmának volumene összességében 0,7 százalékkal növekedett.

10. Text link: Méteráru Nagy és -Kiskereskedelem

Domain: texteam-online.hu

Link: http://texteam-online.hu/

Description: A cég központja a 13. kerület Zsinór utca 32-34 alatt ,a kihelyezett kis és nagykereskedég pedig a 6. kerület Szondi utca 61 szám alatt található

Load more (10)