Results for keyword: pankkikoodi de

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of pankkikoodi de

Load more

Top URL related to pankkikoodi de

1. Text link: pankkikoodi - määritelmä - suomi

Domain: fi.glosbe.com

Link: https://fi.glosbe.com/fi/fi/pankkikoodi

Description: Kaupan määrittävän keskusvastapuolen ISO 17442 -standardin mukainen oikeushenkilötunnus (LEI), jossa on 20 aakkosnumeerista merkkiä, tai keskusvastapuolen kansainvälinen pankkikoodi (BIC), joka on muunnettava LEI-koodiksi viranomaisille raportointia varten

2. Text link: Pankkiselvitin | Laskupiste

Domain: www.laskupiste.fi

Link: https://www.laskupiste.fi/pankin-nimen-selvittaminen-tilinumeron-perusteella/

Description: Mikä on pankkitunniste? Pankkitunniste eli BIC-koodi (Bank Identifier Code) on ISO 9362 -standardi pankkien osoitteille. SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) ylläpitää osoiteluetteloa ja tämän takia ko. osoitteita kutsutaan usein myös SWIFT-osoitteiksi. Osoiteluettelossa jokaiselle siihen kuuluvalle pankille on määritetty oma uniikki osoitteensa ja sitä ...

3. Text link: Pankkikoodi-Espanja - Suomi-Espanja Sanakirja - Glosbe

Domain: fi.glosbe.com

Link: https://fi.glosbe.com/fi/es/pankkikoodi

Description: es Código identificador de entidad jurídica (LEI) de 20 caracteres alfanuméricos según la norma ISO 17442, o código de identificación del banco (BIC) en el caso de las personas jurídicas, con la obligación de conversión a LEI a efectos de comunicación de información a las autoridades

4. Text link: IBAN-tilinumero ja BIC-koodi | Nordea.fi

Domain: www.nordea.fi

Link: https://www.nordea.fi/yritysasiakkaat/palvelumme/tilit-maksut/iban-tilinumero-ja-bic-koodi.html

Description: IBAN (International Bank Account Number) on kansainvälinen tilinumero. Mikä on IBAN-tilinumero? IBAN (International Bank Account Number) on kansainvälinen tilinumero, jonka käyttäminen on ollut pakollista rajat ylittävissä maksuissa EU- ja ETA-alueella 1.1.2007 alkaen.

5. Text link: IBAN-laskenta-API:n dokumentaatio

Domain: www.iban.fi

Link: https://www.iban.fi/calculation-api

Description: Maakoodin tulee olla kaksimerkkinen ISO-maakoodi, kuten UK Yhdistyneelle kuningaskunnalle, DE Saksalle, FR Ranskalle… Pankkikoodi on pituudeltaan ja rakenteeltaan erilainen kussakin maassa. Haarakonttorin koodi on valinnainen, sillä tämä on pakollinen vain joissain maissa (katso lisätietoja esimerkeistä)

6. Text link: Pankkikoodi på Svenska - Finska-Svenska Ordbok - Glosbe

Domain: sv.glosbe.com

Link: https://sv.glosbe.com/fi/sv/pankkikoodi

Description: Visar sida 1. Hittade 46 meningar matchning fras pankkikoodi.Hittade i 9 ms.Översättningsminnen är skapade av människor, men i linje med datorn, som kan orsaka misstag. De kommer från många källor och är inte kontrolleras. Varnas.

7. Text link: IBAN-tilinumero ja BIC-koodi - IBAN-muoto | OP

Domain: www.op.fi

Link: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/tilit/iban-tilinumero

Description: Mitä ovat IBAN-tilinumero ja BIC-koodi? Op.fi-palvelussa IBAN-laskuri on osa maksamisen palvelua, joten saat tilinumeron IBAN-muotoon laskuja maksaessasi.

8. Text link: Sinulle - Danske Bank

Domain: danskebank.fi

Link: https://danskebank.fi/

Description: Danske Bank on moderni pohjoismainen pankki, jossa voit hoitaa pankkiasiasi juuri niin kuin sinulle sopii. Tutustu palveluihimme ja tule asiakkaaksi!

9. Text link: Pankkikoodit-ikkuna - SAP-dokumentaatio

Domain: help.sap.com

Link: https://help.sap.com/saphelp_sbo900/helpdata/FI/44/eaec70af80363de10000000a1553f6/content.htm

Description: Saat Pankkikoodit-ikkunan näkyviin valitsemalla Pankkikäsittely Lähtevät maksut Mitätöi maksettavat shekit, Pankkikoodi. Koodi, Pankin nimi Pankkien määritysikkunassa määritetyt pankkien koodit ja nimet.

10. Text link: Kauppiaan pankkitilin tietojen lisääminen - Google ...

Domain: support.google.com

Link: https://support.google.com/paymentscenter/answer/7161440?hl=fi

Description: – 4 merkin pituinen pankkikoodi – 2 merkin pituinen maakoodi – 2 merkin pituinen aluekoodi – 3 merkin pituinen konttorikoodi (valinnainen) BYFABH8X: Kansainvälinen pankkitilinumero (IBAN) IBAN-numero muodostuu maatunnuksesta, 2 numerosta ja enintään 30 aakkosnumeerisesta merkistä. AT12345678912345

Load more (10)