Results for keyword: povpraševanje

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of povpraševanje

povpraševanjepovprasevanje prevod

Load more

Top URL related to povpraševanje

1. Text link: povpraševanje - slovenščina-angleščina prevod | PONS

Domain: sl.pons.com

Link: https://sl.pons.com/prevod/sloven%C5%A1%C4%8Dina-angle%C5%A1%C4%8Dina/povpra%C5%A1evanje

Description: Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za povpraševanje v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave.

2. Text link: Ponudba in povpraševanje - Wikipedija, prosta enciklopedija

Domain: sl.wikipedia.org

Link: https://sl.wikipedia.org/wiki/Ponudba_in_povpra%C5%A1evanje

Description: Teorija o ponúdbi in povpraševánju je ena izmed temeljnih teorij mikroekonomije.Zgrajena je na modelu delnega tržnega ravnovesja.Prvotno jo je razvil Alfred Marshall in z njo poskušal pojasniti spreminjanje cene na popolnem konkurenčnem trgu v odvisnosti od spreminjanja ponudbe in povpraševanje.Ta model je le prvi približek k opisu delovanja nepopolnih, realnih trgov.

3. Text link: Povpraševanje – OleandeResort

Domain: oleander.si

Link: https://oleander.si/povprasevanje-2/

Description: Povpraševanje. Želena nastanitev* Število odraslih oseb* Število otrok* Starost otrok* Datum prihoda* Datum odhoda* Ime in priimek* E-naslov* Telefon. Sporočilo. Želim, da me do mojega preklica obveščate o novstih in ponudbah skupine OelandeResort. Od obveščanje se lahko kadarkoli odjavim.

4. Text link: povpraševanje - Translation from Slovenian into English | PONS

Domain: en.pons.com

Link: https://en.pons.com/translate/slovenian-english/povpra%C5%A1evanje

Description: Look up the Slovenian to English translation of povpraševanje in the PONS online dictionary. Includes free vocabulary trainer, verb tables and pronunciation function.

5. Text link: Oddaj povpraševanje za vse v zvezi s potovanjem

Domain: potovanja.nomago.si

Link: https://potovanja.nomago.si/povprasevanja/

Description: Oddaj povpraševanje našim izkušenim agentom, ki bodo preverili vse najugodnejše opcije za tvoje potovanje glede na tvoje želje.

6. Text link: Povpraševanje - Arcont okna & vrata

Domain: www.okna-vrata.si

Link: https://www.okna-vrata.si/povprasevanje

Description: Izbrana okna in vrata vašega doma vas bodo spremljala dolgo vrsto let. Vredno je poiskati najboljše svetovalce za stavbno pohištvo in izmed njih izbrati najzanesljivejšega dobavitelja. Strokovnjaki na Arcont okna & vrata bomo vaš projekt gradnje ali prenove podprli z obojim, zato ste prijazno povabljeni, da oddate povpraševanje ali obrazec za naše svetovanje in izmero.

7. Text link: Povpraševanje - Dimplex

Domain: www.dimplex.si

Link: http://www.dimplex.si/povprasevanje/

Description: Povpraševanje. Spoštovani, Želimo vam pripraviti ponudbe, ki bo kar najbolje ustrezala vašim potrebam in željam. Zato vas prosimo, da nam posredujete čim več podatkov o vašem objektu in željah ter le-te vpišete v spodaj navedena polja. Ime in Priimek* Ulica in hišna številka* Kraj in poštna številka * ...

8. Text link: Povpraševanje | Montažne hiše Javušnik

Domain: www.hise-montazne.si

Link: http://www.hise-montazne.si/O-podjetju/Povprasevanje

Description: Povpraševanje. Veseli nas, da se zanimate za naše storitve. Za izdelavo informativne ponudbe, potrebujemo nekaj podatkov, zato vas vljudno naprošamo, da izpolnite spodnji vprašalnik. Vprašalnik je sestavljen z opornimi točkami, ki vam omogoča oddajo povpraševanja s podatki, ki so pomembni za dobro sestavo ponudbe. ...

9. Text link: Povpraševanje - KRONOTERM

Domain: kronoterm.com

Link: https://kronoterm.com/povprasevanje/

Description: Povpraševanje Pridobite uraden cenik toplotnih črpalk – izpolnite spodnje podatke in posredovali vam bomo ponudbo najbolj primerno za vaše potrebe in zahteve Zanimam se za

10. Text link: Povpraševanje - Vrata

Domain: hormann.si

Link: https://hormann.si/povprasevanje.aspx

Description: Načrtujete vgradnjo garažnih ali industrijskih vrat? Vas zanima celotna ponudba podjetja Matjaž? Potrebujete informacije o različnih tehničnih rešitvah in cenah? Pišite nam in z veseljem vam bomo prisluhnili in ponudili ustrezno rešitev.

Load more (10)