Results for keyword: pravosudje zk

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of pravosudje zk

pravosudje zkpravosudje zk izvadakpravosudje hr zk izvadak
pravosudje zemljisne knjigepravosudje kristina pavlovicpravosudje zajednicki informacijski sustav

Load more

Top URL related to pravosudje zk

1. Text link: Zajednički informacijski sustav zemljišnih knjiga i ...

Domain: oss.uredjenazemlja.hr

Link: https://oss.uredjenazemlja.hr/public/lrServices.jsp?action=publicLdbExtract

Description: ©2014-2020 - Ministarstvo pravosuđa i Državna geodetska uprava. Sva prava pridržana. Sadržaj aplikacije isključiva je odgovornost Ministarstva pravosuđa i Državne geodetske uprave i ne odražava nužno gledišta Europske unije.

2. Text link: Zajednički informacijski sustav zemljišnih knjiga i ...

Domain: oss.uredjenazemlja.hr

Link: http://oss.uredjenazemlja.hr/

Description: Dobrodošli. Hrvatski sustav registriranja nekretnina i prava na njima ima višestruke zadaće od kojih su najvažnije uspostava sigurnosti u pravnom prometu nekretnina i zaštita prava upisanih u registre .Sustav registriranja nekretnina i prava na njima u Republici Hrvatskoj temelji se na dva registra – katastru i zemljišnim knjigama.

3. Text link: Općinski građanski sud u Zagrebu - pravosudje

Domain: sudovi.pravosudje.hr

Link: https://sudovi.pravosudje.hr/ogszg/index.php?linkID=34

Description: Osnovne informacije: Općinski građanski sud u Zagrebu Ulica grada Vukovara 84 10000 Zagreb . Tel: +385 1 6126 666. Fax: +385 1 6126 647. OIB:01252163117

4. Text link: Logiranje - pravosudje.ba

Domain: www.pravosudje.ba

Link: https://www.pravosudje.ba/predmeti/

Description: Molimo Vas da se, ukoliko primjetite probleme u radu servisa, javite na e-mail: [email protected] >> Uputstvo za korištenje servisa >> Odgovori na često postavljena pitanja >> Afiša "Pristup sudskim predmetima putem Interneta >> Portal pravosuđa Bosne i Hercegovine

5. Text link: pravosudje

Domain: pravosudje.gov.hr

Link: https://pravosudje.gov.hr/

Description: Ministar Bošnjaković: Visoki kazneni sud je dobar za ujednačavanje sudske prakse Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković danas je, uoči sjednice Vlade, rekao da je odluka Ustavnog suda o pokretanju postupka ocjene ustavnosti zakonskih članaka koji predviđaju osnivanje Visokog kaznenog suda procesna odluka. 18.12.2019.

6. Text link: Zemljišne knjige - pravosudje

Domain: pravosudje.gov.hr

Link: https://pravosudje.gov.hr/default.aspx?id=6668

Description: Ne postoji jedinstvena evidencija o imovini osoba iz koje bi se mogli ishoditi takvi podaci pa je iz tog razloga potrebno obratiti se nadležnom sudu, odnosno Područnom uredu za katastar gdje bi se eventualna nekretnina trebala nalaziti kako bi se izvršio uvid na temelju imena i prezimena ostavitelja, odnosno provjeriti je li isti upisan u evidencijama naslova.

7. Text link: Dobrodošli u aplikaciju za pregled ZK podataka!

Domain: www.e-grunt.ba

Link: http://www.e-grunt.ba/

Description: Dobrodošli u aplikaciju za pregled ZK podataka! Online aplikacija zemljišnoknjižnog registra služi za uvid u elektronsku bazu podataka i ima informativnu namjenu. Baza sadržava: podatke iz katastarskih općina u kojima je izvršen prijenos, podataka iz evidencije katastra nekretnina,

8. Text link: Središnji državni portal - Zemljišnoknjižni izvadak

Domain: gov.hr

Link: https://gov.hr/moja-uprava/stanovanje-i-okolis/vlasnicka-prava/zemljisnoknjizni-izvadak/1856

Description: Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje.Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.

9. Text link: Općinski sud u Mostaru | pravosudje.ba

Domain: opsud-mostar.pravosudje.ba

Link: https://opsud-mostar.pravosudje.ba/

Description: Hrv ')>INTERNI OGLAS Interni oglas. 20.09.2018. Hrv ')>Neriješeni zemljišnoknjižni predmeti u aprilu/travnju 2017. godine. Ovdje možete pogledati tabelarni prikaz ukupnog broja neriješenih predmeta u zemljišnoknjižnom uredu Općinskog suda u Mostaru, te njihovo rješavanje u mjesecu aprilu/travnju 2017. godine.

10. Text link: e-izvadak, z.k.uložak http://e-izvadak.pravosudje.hr/mpweb ...

Domain: www.poslovni.hr

Link: http://www.poslovni.hr/media/PostAttachments/555050/e-izvadak,%20z_k_ulo%C5%BEak.pdf

Description: Prikaz zk. uloška - neslužbena kopija REPUBLIKA HRVATSKA OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU Stanje na dan: 29.05.2008. Katastarska općina: GRAD ZAGREB Broj uloška: 21691 Broj zadnjeg dnevnika: Aktivne plombe: ZK uložak u prijepisu (NIJE VERIFICIRAN!) A Posjedovnica PRVI ODJELJAK Redni broj Broj zemljišta (kat.čestice) Oznaka zemljišta ...

Load more (10)