Results for keyword: reportaze iz obrenovca

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of reportaze iz obrenovca

reportaze iz obrenovca

Load more

Top URL related to reportaze iz obrenovca

1. Text link: Novi sabor u Pranjanima: Prvoj violini "škoda" | Reportaže ...

Domain: www.novosti.rs

Link: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:806503-Novi-sabor-u-Pranjanima-Prvoj-violini-skoda

Description: Saborska pozornica nalaziće se na stadionu, gde će prvog dana Sabora gudala ukrstiti mladi violinisti, do 15 godina. Među njima su već ozbiljna imena, kao što su Adrijan Mašić, koji stiže iz Beča, ili unuk čuvenog Bobana Voza, nekrunisanog kralja violine koji nosi njegovo ime (Boban Vasić), poreklom iz Piromana.

2. Text link: U Nepričavi kapija cele zapadne Srbije | Reportaže ...

Domain: www.novosti.rs

Link: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:812976-U-Nepricavi-kapija-cele-zapadne-Srbije

Description: NAJVEĆU petlju na auto-putu "Miloš Veliki" u Nepričavi, u Lajkovcu, već su prozvali - Kapija zapadne Srbije. To ne čudi, jer je ona spona Lajkovca, Valjeva, Lazarevca, te Ibarske magistrale, sa novom savremenom saobraćajnicom, a Nepričavci ponosno vele da je to, uz legendarnu dečju TV seriju "Priče iz Nepričave", još jedan razlog da njihovo selo bude i ostane vazda poznato.

3. Text link: Mislođin: Veliko čudo mati Justine | Reportaže | Novosti.rs

Domain: m.novosti.rs

Link: http://m.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:539695-Mislodjin-Veliko-cudo-mati-Justine

Description: Ona je pre četiri godine upućena iz srpskog manastira u Kanadi da obnovi svetinju zaraslu u trnje i šikaru na bregu iznad doline Kolubare, nedaleko od Obrenovca. Papire za obnovu sakupljala je duže od tri i po godine, a crkva je uz pomoć ktitora stavljena pod krov za četiri meseca.

4. Text link: Mermernim slikama u večnost | Reportaže | Novosti.rs

Domain: m.novosti.rs

Link: http://m.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:421235-Mermernim-slikama-u-vecnost

Description: Italijani oduševljeni srpskom naivnom umetnošću na obrenovačkom groblju, prave izložbu u Rimu. Ove slike označavaju smrt, ali i veličaju život - kaže fotograf Valerio Manuči

5. Text link: VELIKA FOTO REPORTAŽA Sušenje Obrenovca

Domain: www.blic.rs

Link: https://www.blic.rs/vesti/reportaza/velika-foto-reportaza-susenje-obrenovca/hly59rf

Description: Trećina Obrenovca još je pod vodom, pa postoji opasnost da odatle krenu infekcije i zaraze. Njeno ispumpavanje trenutno nije moguće, a voda trenutno nema gde ni da otekne. Zadržava se na mestu na kojem se nalazi, jer je gradska kanalizacija i dalje zagušena, a nivo reka Save i Kolubare je još ...

6. Text link: Upoznajte nastavnika iz Obrenovca koji je pravi čarobnjak ...

Domain: noizz.rs

Link: https://noizz.rs/big-stories/upoznajte-nastavnika-iz-obrenovca-koji-je-pravi-carobnjak-prosvete/p505wky

Description: Upoznajte nastavnika iz Obrenovca koji je pravi čarobnjak prosvete Ivana Stojanov Senior Editor. Facebook Twitter Messenger U Obrenovcu postoji jedno lepo mesto - Osnovna škola "Posavski partizani" u kojoj radi nastavnik kog deca vole iako predaje matematiku i informatiku. Predrag Vukosavljević se ne trudi samo da im prenese znanje, već ...

7. Text link: Obrenovac: Između jecaja i tišine - National Geographic Srbija

Domain: www.nationalgeographic.rs

Link: https://www.nationalgeographic.rs/mobile/reportaze/galerije/2833-obrenovac-izmedju-jecaja-i-tisine.html

Description: Od Obrenovca nije ostalo gotovo ništa: kao da ste nekim ludim eksperimentom usred mora pobacali zgrade, a od automobila se vide samo krovovi. Prvi suvi deo iznad kog smo preleteli bilo je groblje, što je situaciju učinilo još jezivijom. Ta slika će mi zauvek ostati urezana u sećanju.

8. Text link: VREMENSKA PROGNOZA: Od ponedeljka kreću vrućine ...

Domain: ww.novosti.co.rs

Link: http://ww.novosti.co.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:812641-VREMENSKA-PROGNOZA-Od-ponedeljka-krecu-vrucine

Description: Devojku vezivali lancima i terali na prosjačenje: Supružnici iz Obrenovca negiraju mučenje. Počeo proces protiv Mileve Martinov i njeog muža Nenada Petrovića koji se terete da su dve godine u nehumanim uslovima držali i mučili bolesnu Jelenu V. (28) iz okoline Pančeva

9. Text link: Vršačke krugove pravio pračovek, a ne vanzemaljci? (FOTO ...

Domain: ww.novosti.co.rs

Link: http://ww.novosti.co.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:708992-Vrsacke-krugove-pravio-pracovek-a-ne-vanzemaljci-FOTO

Description: - Gledano iz vlajkovačkih krugova, koji se nalaze sa druge strane planine, pod uglom od 90 stepeni, sunce takođe izlazi u podnožju najvišeg vrha, koji je, posmatrajući iz te perspektive, brdo na kom se nalazi Vršačka kula. To nam ukazuje da je Vatin mogao da služi kao zimsko, a Vlajkovac kao letnje svetilište.

10. Text link: Neki novi beogradski genijalci - Blic Online

Domain: www.blic.rs

Link: https://www.blic.rs/vesti/reportaza/neki-novi-beogradski-genijalci/wkhs7q3

Description: - Kola su nam ostala na putu jer smo imali mali sudar, pa smo došli taksijem, jurili smo samo da ne zakasnimo - priča Snežana Bukovčić, direktorka Osnovne škole 'Jovan Jovanović Zmaj' iz Obrenovca. Iz ove škole nagrade su dobila četiri učenika i to iz oblasti istorije, matematike i likovne umetnosti.

11. Text link: Gram Ljubavi: Reportaže - Ringeraja.rs

Domain: www.ringeraja.rs

Link: https://www.ringeraja.rs/clanci/71ram-76jubavi/reportaze_123.html

Description: Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (04.09.-08.09.2019.) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

12. Text link: Kinezi krote divljinu Crne Gore | Reportaže | Novosti.rs

Domain: wwww.novosti.co.rs

Link: http://wwww.novosti.co.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:687307-Kinezi-krote-divljinu-Crne-Gore

Description: Neimari iz zemlje svile, posle završetka beogradskog Pupinovog mosta, mašine i radnike su prebacili u kamp pored Bioča. Plan je da za samo četiri godine probiju 16 tunela i izgrade 19 mostova i vijadukta. Pored mosta Moračica, moraju da izvedu još jedan inženjersku majstoriju - tunel Vjeternik.

13. Text link: Poplave u Srbiji - Page 5 - Politika - Forum B92

Domain: forum.b92.net

Link: https://forum.b92.net/topic/73881-poplave-u-srbiji/page-5

Description: Page 5 of 93 - Poplave u Srbiji - posted in Politika: Katastrofa se nije mogla izbeci ali ovolike stete je moglo. ALi kod nas su spasilacke ekipe, gorske sluzbe spasavanja, menahizacija, bedemi.... poslednja rupa na svirali, tj. u budzetu. U fazonu sto da trosimo na to pare sto ce nam mozda zatrebati, kada mozemo da pokrademo za ono za sta ce nam sigurno trebati i da zivimo lepo.

14. Text link: Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor ...

Domain: beobuild.rs

Link: http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?t=1440&start=12550

Description: Inace, u nedelju sam se vracao iz Obrenovca i od petlje u Obrenovcu do mosta na Adi mi je trebalo 43 minuta. oko 1-1.5 km pre semafora u Umki i Baricu ceka se u koloni. Kada pusti semafor, pomeri se kolona dosta, jer dugo je zeleno, ali opet, ogromna je to guzva. Kada puste AP tu ce trebati i vise vremena.

15. Text link: Dabrovi - Wikipedia

Domain: sh.wikipedia.org

Link: https://sh.wikipedia.org/wiki/Dabrovi

Description: U Srbiji je poslednji prmerak ustreljen 1920. godine na Dunavu ali je ponovno je vraćen 2005. u rezervat prirode Zasavica gde je naseljena 31 životinja poreklom iz Bavarske. Sada ih u rezervatu ima preko 60 a proširili su se duž vodotoka Save do Obrenovca i Brčkog u Bosni, kao i po Mačvi i na Drini u Jadru.

Load more (15)