Results for keyword: ruokamyrkytys

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of ruokamyrkytys

ruokamyrkytysruokamyrkytys oireet

Load more

Top URL related to ruokamyrkytys

1. Text link: Ruokamyrkytys - Oireet

Domain: oireet.fi

Link: http://www.oireet.fi/ruokamyrkytys.html

Description: Ruokamyrkytys on ruoasta tai juomasta johtuva sairaus. Ruokamyrkytys tapahtuu, kun ihminen nielee jotain, joka on saastunut bakteereista, viruksista, homeista, loisista tai niiden erittämistä myrkyistä. Ruoassa jo valmiina olevat myrkyt aiheuttavat nopean sairastumisen.

2. Text link: Ruokamyrkytys – Wikipedia

Domain: fi.wikipedia.org

Link: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruokamyrkytys

Description: Ruokamyrkytys (lat. intoxicatio alimentaria) on talousvedestä tai elintarvikkeesta aiheutunut sairastuminen, joka voi olla tarttuva tauti (esimerkiksi salmonelloosi) tai äkillinen myrkytys (esimerkiksi sienimyrkytys).Yleensä ruokamyrkytykseksi kutsutaan ruuasta saatua suolitulehdusta.Tyypillisiä oireita ovat ripuli, pahoinvointi, oksentelu ja vatsakipu.

3. Text link: Ruokamyrkytys - Terveyskirjasto - Duodecim

Domain: terveyskirjasto.fi

Link: https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00608

Description: Ruokamyrkytys voi seurata myös ruoassa valmiina olevasta bakteerin tuottamasta myrkystä, jolloin kyseessä on myrkytys sanan varsinaisessa mielessä. Tavallisimpia kotimaisia suolistoinfektioita ovat erityisesti talvisin ja keväisin esiintyvät norovirusten aiheuttamat ripuli- ja oksennustaudit sekä kampylobakteeri- ja salmonellainfektiot ...

4. Text link: Ruokamyrkytys Prahassa ?? - YouTube Click to view 6:03

Domain: youtube.com

Link: https://www.youtube.com/watch?v=XK43PRijMCk

Description: Jun 26, 2018 · Heippa ja mukavaa tiistaita teille kaikille! Tällä videolla pääsette seuraamaan mun ja äidin päivää Prahassa. Pieniä mutkia matkassa. Pää ja vatsa kipeä, ruo...

5. Text link: Ruokamyrkytys - yleisimmät aiheuttajat ja oireet | Terve.fi

Domain: terve.fi

Link: https://www.terve.fi/artikkelit/ruokamyrkytys-yleisimmat-aiheuttajat-ja-oireet

Description: Tavallisesti ruokamyrkytys tuodaan Suomeen ulkomailta, mutta myös huolimaton ruuanvalmistaja voi tuottaa vatsalle suuria vaikeuksia! Ruokamyrkytyksen voi aiheuttaa usea erilainen bakteeri, virus tai loinen: EHEC – bakteeri.

6. Text link: Ruokamyrkytys – 8 ruokamyrkytyksen oiretta jotka tulisi ...

Domain: rd.fi

Link: https://www.rd.fi/terveys-ja-hyvinvointi/8-ruokamyrkytyksen-oiretta-jotka-kaikkien-tulisi-tunnistaa

Description: Vastoin yleistä uskomusta, ruokamyrkytys ei pilaantuneen ruoan maistamisen jälkeen heti pakota sinua juoksemaan vessaan vatsaasi pidellen. Hien puhkeaminen voi olla varhainen varoitusoire – merkki siitä, että asiat ovat pian menossa huonompaan suuntaan.

7. Text link: Tri. McDougallin värikuvakirja

Domain: drmcdougall.com

Link: https://www.drmcdougall.com/pdf/dr-mcdougalls-cpb-finnish.pdf

Description: “Ruokamyrkytys” Kuinka se parannetaan syömällä Papuja, Maissia, Pastaa, Perunoita, Riisiä jne.* Ruokamyrkytyksen parantamiseen valitut esimerkkiruoat on otettu McDougallin suosittamista raaka-aineista. Kotisivulta www.drmcdougall.com löytyy ilmaisia reseptejä sekä selkeitä ruoanvalmistusohjeita (englanniksi) (ilman kikkailuja).

8. Text link: Vatsatauti vai ruokamyrkytys – miten ne erottaa toisistaan ...

Domain: mtvuutiset.fi

Link: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vatsatauti-vai-ruokamyrkytys-miten-ne-erottaa-toisistaan/6580888

Description: Ruokamyrkytys voi olla hengenvaarallinen. Ylitarkastaja Annika Pihlajasaari Eviran elintarvikehygieniayksiköstä kertoi ruokamyrkytyksen vaaroista Huomenta Suomessa heinäkuussa 2015. Samalla hän kertoi, miten esimerkiksi salaatin tai kalan pilaantumista voi estää buffet-pöydässä.

Load more