Results for keyword: szinhaz musorok

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of szinhaz musorok

szinhaz musorok

Load more

Top URL related to szinhaz musorok

1. Text link: Budapesti színházi előadások 2021. Műsor és online ...

Domain: www.programturizmus.hu

Link: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-budapesti-szinhaz-eloadas-musora.html

Description: Nagyobb budapesti színházak. Vígszínház. Két zseniális építész, az osztrák származású Ferdinand Fellner és a porosz Hermann Helmer a századforduló évtizedeiben megtervezte és megalkotta az európai polgárság színházideálját, és Odesszától Prágáig, Bécstől Budapestig 47 gyönyörűséges színházépület hirdeti azóta is e két nagyszerű tervező emlékét.

2. Text link: Madách Színház műsorok

Domain: www.madachszinhaz.hu

Link: http://www.madachszinhaz.hu/musorok.php

Description: Kezdőlap - Bemutatók - Előadások - Műsor - Hírek - Képtár - Virtuális séta - Impresszum; 2011. Madách Színház Nonprofit Kft. - Felelős kiadó: Szirtes Tamás - Design: Vízvárdi András - Webmester: Papp Mária - Kommunikációs vezető: Kósa Melinda.

3. Text link: Színház - PORT.hu

Domain: port.hu

Link: https://port.hu/szinhaz

Description: Bezártság és izoláció. Szabadság és végtelenség. Frenák Pál koreográfus új előadása a bennünk és körülöttünk emelt falakról és határokról és azok túllépéséről szól – legyenek ezek pszichológiai, történelmi, szociális vagy fizikai határok. Mi az, ami bezár és ...

4. Text link: Műsor - Vígszínház

Domain: vigszinhaz.hu

Link: http://vigszinhaz.hu/musor/index.php

Description: Kedves Nézőink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi korlátozások idején jegypénztáraink zárva tartanak! Személyes ügyintézésre, Vígszínházas maszk vásárlására Szervezési Irodánkban van lehetőségük, mely ebben az időszakban hétfőtől péntekig 10-18 óráig nyitva tart.. Telefonon és online is keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

5. Text link: Színház.hu

Domain: www.szinhaz.hu

Link: http://www.szinhaz.hu/

Description: szinhaz.hu Fórum Indul az e-Trafó online programsorozat November 26-án, csütörtökön indul a Trafó Kortárs Művészetek Háza e-Trafó elnevezésű online programsorozata, amely minden hétköznapra tartalmas, a digitális platformokon elérhető programot kínál.

6. Text link: József Attila Színház – József Attila Színház

Domain: jozsefattilaszinhaz.hu

Link: https://jozsefattilaszinhaz.hu/

Description: Hozzájárulok, hogy számomra a József Attila Színház Nonprofit Kft. a jövőben tájékoztató (a címzett teljes körű általános, vagy személyre szabott tájékoztatása a Színház legújabb eseményeiről, programjairól, híreiről, értesítés szolgáltatások változásáról, esetleges elmaradásáról) célú hírleveleket küldjön, amelyről bármikor leiratkozhatom.

7. Text link: Thália Színház - thalia.hu

Domain: www.thalia.hu

Link: http://www.thalia.hu/

Description: THÁLIA SZÍNHÁZ 1065 Budapest, Nagymező u. 22-24.

8. Text link: Madách Színház - madachszinhaz.hu

Domain: madachszinhaz.hu

Link: https://madachszinhaz.hu/

Description: A pandémiás helyzet miatt az Én, József Attila, az Anna Karenina és a József és a színes szélesvásznú álomkabát 2021. januári előadásait is elhalasztjuk. Les Misérables - A nyomorultak februári előadásai elmaradnak.

9. Text link: Főoldal

Domain: www.katonajozsefszinhaz.hu

Link: http://www.katonajozsefszinhaz.hu/

Description: A Katona József Színház a Nóra - karácsony Helmeréknél című produkciójának felvételével vesz részt a hamburgi Thalia Színház, a stockholmi Dramaten és a Mitos21 közös online fesztiválján, a 2021. január 20-a és 31-e között megrendezésre kerülő Lessingtage Digitalon. Rendező: Székely Kriszta. A közvetítések minden nap ingyenesen tekinthetők meg 19 ás 24 óra ...

10. Text link: Játékszín

Domain: www.jatekszin.hu

Link: https://www.jatekszin.hu/

Description: A szőke ciklon Online előadás- SzínházTV „Az élethez kell egy kis őrültség!” – és Evelyn Weston személyesen hozza el nekünk, miközben egy fegyenc...

Load more (10)