Results for keyword: szinhaz online

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of szinhaz online

szinhaz pcs onlineszinhaz online

Load more

Top URL related to szinhaz online

1. Text link: Színház.online - A színházi világ hírei

Domain: szinhaz.online

Link: https://szinhaz.online/

Description: A színházi világ hírei egy helyen - színház, tánc, opera, báb, cirkusz, film, fesztivál, kulissza és interjú rovatainkban.

2. Text link: szinhaztv - SzínházTV

Domain: szinhaztv.com

Link: https://szinhaztv.com/

Description: Bárhol is legyél, nem maradsz le kedvenc színházad darabjairól. Egyenesen a nappalidból, élőben élvezheted őket a SzínházTV segítségével. Streaming-szolgáltatás és színházkedvelők közössége egyben. Színház az egész világON!

3. Text link: Színház Online - Home | Facebook

Domain: www.facebook.com

Link: https://www.facebook.com/szinhazonline/

Description: szinhaz.online Nyáry Krisztián: "Itt írta Szigligeti Ede a Liliomfit, most lebontják" "Budán bontják a Márványmenyasszony étterem épületét. 1793-ban nyílt itt borozó, 1830 óta üzemel benne folyamatosan étterem.

4. Text link: e-Szinház - Kezdőlap

Domain: eszinhaz.hu

Link: https://eszinhaz.hu/

Description: Mert egy olyan Alapítvány működteti, amelyet maguk a színházak hoztak létre és irányítanak. Mert minden bevételét az alkotók jogdíjaira és színházi projektekre fordítja.

5. Text link: színházi közvetítés Archives - Színház.online

Domain: szinhaz.online

Link: https://szinhaz.online/tag/szinhazi-kozvetites/

Description: Bagossy László az Orlai Produkciós Iroda színészeivel állította színpadra 2019-ben Kerékgyártó István szövegét, amely a szerző Puzzle című darabjából és a Hurok című regényből állt össze. Az előadás most a Szinhaztv.com oldalán lesz elérhető online január 7-én, 19 órától.

6. Text link: SzínházTV: online színház a nappaliban - fmc.hu ...

Domain: fmc.hu

Link: https://fmc.hu/2020/11/12/szinhaztv-online-szinhaz-a-nappaliban/

Description: Az előadásokra online tudunk jegyet venni, a SzínházTV honlapján. A heti premierre (november 12.) például 3 900 forint a jegy ára, ami ismerve a pesti színházi jegyek árát egyáltalán nem eltúlzott. Ha még azt is hozzátesszük, hogy egy jegy áráért a család egésze meg tudja nézni az előadást, ráadásul nem kell a ...

7. Text link: Centrál Színház

Domain: www.centralszinhaz.hu

Link: https://www.centralszinhaz.hu/

Description: Delila online . Delila korlátlanul, online a nezdotthon.hu műsorán... 2020-11-25. Kihirdették az idei Aase-díjasokat . A Centrál Színház teljes társulata és összes munkatársa nevében, sok-sok szeretettel gratulálunk Szabó… 2020-12-10. Básti Juli kapja a Páger Antal-színészdíjat ...

8. Text link: Madách Színház - madachszinhaz.hu

Domain: madachszinhaz.hu

Link: https://madachszinhaz.hu/

Description: Helpdesk (Online előadásokhoz) Email cím [email protected] Technikai követelmények. Madách Színház. Impresszum Adatkezelési Tájékoztat ...

9. Text link: online_előadás - Színház.hu - szinhaz.hu

Domain: szinhaz.hu

Link: https://szinhaz.hu/tags/online_el%C5%91ad%C3%A1s

Description: Kifejezetten élő online előadás ősbemutatójára készül a nagyváradi Szigligeti Színház: a Romániában egyedülálló kezdeményezés nyomán megszülető Y című produkció premierjét június 21-én láthatják az érdeklődők.

10. Text link: Budapesti Operettszínház

Domain: www.operett.hu

Link: http://www.operett.hu/

Description: A gyönyörű magyar mese online látható broadcast-minőségben! Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak - 2019 novemberében negyven év után ismét színpadra került ...

Load more (10)