Results for keyword: voz vrsac

Top keyword related from Google/Bing/Yahoo of voz vrsac

vrsac mali oglasieuprava vrsaclov i ribolov vrsac
posao vrsacstup vrsacred voznje vrsac
taxi vrsacbesplatni mali oglasi vrsacred voznje vozova vrsac
voz vrsacautobus vrsacautobusi vrsac
vršac

Load more

Top URL related to voz vrsac

1. Text link: Voz iz Vršca od sada ide do centra Beograda (RED VOŽNJE)

Domain: vrsac.mojkraj.rs

Link: http://vrsac.mojkraj.rs/vesti/drustvo/item/1730-voz-iz-vrsca-od-sada-ide-do-centra-beograda-red-voznje

Description: Voz iz Vršca od sada ide do centra Beograda (RED VOŽNJE) Tvitni Glavna Železnička stanica u Beogradu otišla je u istoriju, jer je od 1. jula za sve vozove u međunarodnom i unutrašnjem putničkom železničkom saobraćaju polazna i dolazna stanica Beograd Centar u Prokopu.

2. Text link: Vršac - Beograd ruskim vozom

Domain: www.youtube.com

Link: https://www.youtube.com/watch?v=6KZA3ozsM2M

Description: Prvi voz iz Rusije koji je u stvari moderan šinobus stigao je u vršačku železničku stanicu. Očekujemo da će dva ovakva voza uskoro saobraćati na relaciji Vršac - Pančevo, a u kasnijoj ...

3. Text link: Kako doći do Voz Vršac - Beograd u Beograd pomoću Autobus ...

Domain: moovitapp.com

Link: https://moovitapp.com/index/sr/gradski_prevoz-Voz_Vr%C5%A1ac_Beograd-Belgrade_Beograd-efsite_50ec6193e4b085f0540267de-3304

Description: Preuzmi smernice od i smernice do Voz Vršac - Beograd jednostavno putem Moovit aplikacije ili web sajta. Mi pojednostavljujemo vožnje do Voz Vršac - Beograd, a to je razlog zašto više od 720, uključujući korisnike u gradu Beograd, veruju da je Moovit najbolja aplikacija za gradski prevoz.

4. Text link: Izmenjen red vožnje za voz Vršac - Beograd

Domain: vrsac.mojkraj.rs

Link: http://vrsac.mojkraj.rs/vesti/servisne-informacije/item/174-izmenjen-red-voznje-za-voz-vrsac-beograd

Description: Voz iz stanice Beograd Dunav u 11.47 sati za Vršac umesto iz Beograd Dunav stanice polaziće iz Pančeva Glavne u 12.24 sati za Vršac, i neće saobraćati od Dunav stanice do Pančeva Glavne. Ostali vozovi za prevoz putnika saobraćaju shodno važećem redu vožnje i izmenama koje su i dalje na snazi.

5. Text link: Voz Vršac - Beograd - Palilula - 7 visitors

Domain: foursquare.com

Link: https://foursquare.com/v/voz-vr%C5%A1ac--beograd/50ec6193e4b085f0540267de

Description: See 1 photo from 7 visitors to Voz Vršac - Beograd. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the results of their ad campaigns.

6. Text link: Vršac - Wikipedia

Domain: en.m.wikipedia.org

Link: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vr%C5%A1ac

Description: Vršac (Serbian Cyrillic: Вршац pronounced [ʋr̩̂ʃat͡s]) is a city located in the South Banat District of the autonomous province of Vojvodina, Serbia.As of 2011, the city urban area has a population of 35,701, while the city administrative area has 52,026 inhabitants. It is located in the geographical region of Banat.

7. Text link: Dodatni polasci vozova na relaciji Vršac - Srbija Voz

Domain: www.srbvoz.rs

Link: https://www.srbvoz.rs/dodatni-polasci-vozova-na-relaciji-vrsac-beograd-centar-vrsac/?script=lat

Description: Voz iz Vršca za Beograd Centar polaziće u 19:25 časova, a iz Beograd Centra za Vršac u 21:42 časova. Ostali polasci vozova na relaciji Vršac – Beograd Centar – Vršac odvijaće se po važećem redu vožnje. Kretanje članka. Početak izgradnje i modernizacije tehničko – putničke stanice Zemun.

8. Text link: Voz povezao Vršac i Temišvar | Srbija | Novosti.rs

Domain: www.novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:384282-Voz-povezao-Vrsac-i-Temisvar

Description: VRŠAC/TEMIŠVAR - Železnička stanica u Vršcu, 7.10 ujutru. Uz prepoznatljiv pisak lokomotive, prvi direktan voz od južnobanatskog grada do Temišvara, posle punih 18 godina, krenuo je tačno na vreme. U komfornoj i klimatizovanoj kompoziciji bila je samo ekipa "Večernjih novosti" i sedmoro putnika.

9. Text link: Ukinut saobraćaj na pruzi Temišvar-Vršac: Vozovi ka ...

Domain: www.telegraf.rs

Link: https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2905574-ukinut-saobracaj-na-pruzi-temisvar-vrsac-vozovi-ka-rumuniji-vec-dva-meseca-stoje

Description: Iako su nadležni u preduzeću "Srbija voz" tvrdili da su rumunske železnice "jednostrano ukinule saobraćaj na pruzi Temišvar - Vršac zbog ekonomske neisplativosti", u preduzeću "CFR Calatori" kažu da je do toga došlo zbog starog duga Železnica Srbije.. Lokalne samouprave od sada moraju da plaćaju održavanje pruge, a neke to ne žele

10. Text link: Srbija voz: Temtaski voz od sutra saobraća na relaciji ...

Domain: www.novosti.rs

Link: https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:647516-Srbija-voz-Temtaski-voz-od-sutra-saobraca-na-relaciji-Beograd-Dunav---Vrsac

Description: Voz će krenuti sutra u 7.34 iz železničke stanice Beograd Dunav za Vršac. Ranije danas najavljeno je da će voz saobraćati na relaciji Niš-Merdare-Prokuplje, kako bi građani tog dela Srbije mogli da se voze i vide tematski ukrašeni voz sa motivima srpske kulturne baštine sa Kosova i Metohije.

Load more (10)